electrolion reparatii frigidere in bucuresti

ELECTROLION este una din putinele firme specializata in reparatii frigidere, combine frigorifice si tot ce tine de aparatura frigorifica inclusiv servicii de intretinere.

Echipa ELECTROLION este una cu o experienta vasta in domeniu, calificata si dornica sa raspunda prompt oferind servicii de calitate clientilor.

Suntem specializati in reparatii frigidere, reparatii masini de spalat si reparatii electrocasnice iar echipa noastra este gata sa raspunda exigentelor unei lucrari de a fi executata in cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp. Oferim garantie tuturor lucrarilor efectuate de catre noi.

Apelam la aparatura profesionista pentru a ne face treaba iar experienta acumulata in domeniul reparatii frigidere, reparatii masini de spalat si reparatii electrocasnice ne permite sa lucram cu o mare parte a Brandurilor importante de electrocasnice din Romania. Tehnicienii nostri sunt specializati si am inteles cat de importanta este specializarea asa cum pentru dumneavoastra este important ca reparatiile sa fie de calitate si facute in cel mai scurt timp.

Oferim servicii de reparatii in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.