reparatii frigidere orice marca

Frigiderul tau numai functioneaza corespunzator sau ai sesizat faptul ca produce zgomote ciudate in timpul declansarii? Nu astepta ca situatia sa se agraveze, alege sa actionezi in timp util pentru a evita costuri suplimentare in cazul functionarii necorespunzatoare a unei piese.

Cauti reparatii frigidere Beko? service frigidere Arctic sau reparatie frigidere Arctic? Vino la Electrolion. Oferim servicii de reparatie frigidere indiferent de marca frigiderului tau!

Electrolion este frigotehnistul tau la domiciliu, oferind servicii de reparatii frigidere dar si:

– reparatie combine frigorifice
– masini de spalat
– congelatoare
– lazi frigorifice
– aparate de aer conditionat

Lucrarile de reparatie frigidere oferite de catre Electrolion

 • incarcare freon cu agent frigorific
 • curatare de condensatoare racire
 • schimbarea releului termic
 • schimbarea compresorului (motor)
 • releu de pornire
 • schimbare termostat
 • schimbare filtru de umiditate
 • schimbare ventilator

Despre reparatii frigidere la Electrolion.ro

Echipa autorizata in reparatii frigidere de orice marca, Electrolion ofera deplasare catre adresa locuintei sau sediului tau in orice sector al Bucurestiului, Ilfov sau zone apropiate.

Aparatura de inalta calitate ofera un tip de executie profesionist cu garantie pentru orice tip de lucrare executata si pentru orice piesa inlocuita in cadrul lucrarii.

Garantia lucrarilor oferite reprezinta siguranta completa a investitiei tale.
Deplasarea echipei de frigotehnisti catre locatia ta iti ofera un plus de confort in cadrul situatiei reprezentate.

reparatii frigidere orice marca

Avantajele oferite in cadrul serviciului de reparatii frigidere cu Electrolion

 • Timp rapid de deplasare in cadrul locatiei in orice sector din Bucuresti si imprejurimi
 • Reparatia produselor electrocasnice este asigurata indiferent de marca acestora
 • Experienta de peste 4 ani este o garantie a lucrarilor bine facute
 • Oferim piese de schimb originale

Modalitate de lucru in cadrul reparatiei de frigidere

Cu o vasta experienta in domeniul de lucru, Electrolion ofera o echipa calificata pentru a asigura intr-un mod de calitate ridicata lucrari pentru remedierea defectiunilor legate de mecanica, electrica sau electronica a frigiderelor de orice marca.
Aparatura special adaptata pentru a asigura reparatia frigiderelor la domiciliu este dotata cu sisteme profesionale de testare cu scopul de a identifica rapid si eficient problemele cauzatoare nefunctionarii aparaturii electrocasnice.
Fie ca esti o companie specializata sau o persoana fizica, echipa Electrolion iti asigura montarea sau repararea instalatiilor frigorifice sau depanarea frigiderelor in cel mai scurt timp de la sesizarea ta.

Aparitia defectiunilor frigiderelor

Defectiunile electrice cele mai intalnite ce apar la aparatura frigorifica sunt datorate variatiei de tensiune ce provoaca diferite defectiuni, intreruperi, impuscare a circuitului, blocari, arderi etc. a diverselor parti componente a aparaturii frigorifice cum ar fi compresorul, termostatul, relee placa electronica. In acest caz, majoritatea componentelor se inlocuiesc.
O alta sursa a defectiunilor aparaturii frigorifice este folosirea materialelor de slaba calitate de catre producator in constructia frigiderului neluand in calcul diversi factori de presiune si umiditate care, odata ce actioneaza asupra aparaturii, aceasta cedeaza.

Stiai ca … magnetii utilizati pentru a accesoriza frigiderul pot avea un aport la cresterea consumului de energie al dispozitivului cu scopul de a mari forta electromagnetica a campului sau electric?
Dar ca … in urma unui studiu efectuat de catre cercetatorii universitatii Princeton au descoperit faptul ca magnetii de frigider pot avea efecte negative asupra alimentelor din frigider, oferind posibilitatea celor care consuma alimentele de a dezvolta cancer.

Cum evit serviciile de reparatii frigidere?

Siguranta unei bune functionari ale produsului tau electrocasnic este vitala. Asigura-te ca:

– utilizezi solutii special concepute pentru curatarea frigiderului. Solutiile traditionale de curatare ale frigiderului pot avea consecinte neplacute in privinta bunei functionari ale acestuia. Evita deteriorarea suprafetelor frigiderului tau utilizand impreuna cu solutiile de curatare, lavete de bumbac puternic absorbante.

– regleaza eficient temperatura frigiderului tau. Asigura-te ca temperatura aleasa este benefica pentru o rulare conform cerintelor tale dar si a alimentelor aflate in interiorul acestuia.

– evita plasarea frigiderului in spatii inchise, prea aproape de perete sau alte obiecte. Nu plasa frigiderul aproape de obiecte ce emana caldura puternica, deoarece acestea pot avea un efect negativ in incercarea frigiderului de a se raci. Pozitioneaza frigiderul la aproximativ 10cm distanta de perete iar daca alegi introducerea acestuia intr-o masca de lemn (sau alte materiale) adauga un sistem extra de ventilatie.

– in cazul dezghetarii frigiderului, elimina gheata dezvoltata lasand-o sa se topeasca in mod natural. Nu utiliza obiecte pentru a o indeparta, deoarece poti zgaria sau dauna negativ functionarii eficiente a congelatorului.

– asigura o pozitionare buna fata de celelalte obiecte de mobilier din locatie pentru a elimina efectul de frigider zgomotos la contactul dintre acesta si celelalte obiecte de mobilier

reparatii frigidere orice marca

Intrebuintari inedite ale frigiderului

Serviciile de reparatii frigidere si-au facut treaba iar acum acesta este perfect functional? Iata o serie de sfaturi ce te-ar putea ajuta sa repari sau sa salvezi o serie de obiecte din gospodaria ta, cu simplul ajutor al frigiderului tau.

Pastreaza aroma cafelei – poti asigura prospetimea boabelor de cafea sau cafelei macinate prin pastrarea acesteia intr-un recipient etansat si depozitat in interiorul frigiderului. Temperatura scazuta ajuta la incetinirea procesului de eliminare a aromelor, pastrand-o proaspata pentru mai mult timp.
Indeparteaza mirosurile neplacute – caserolele sau recipientele ce au capatat mirosuri neplacute in urma utilizarii lor acestea parand ca nu vor sa se mai elimine, pot fi indepartate prin plasarea respectivelor recipiente in cadrul congelatorului pentru o zi. Tinute cu capacul deschis in interiorul acestuia, timp de 24h, poate asigura disparitia mirosurilor neplacute.
Curata arsura – un produs de gatire a mancarii a capatat urme de arsura? Plaseaza-l in congelatorul frigiderului tau iar dupa cateva ore de depozitare, actioneaza cu apa calda si detergent pentru vase pentru a elimina usor petele de arsura.

Frigiderul nu mai raceste – solutia rapida pentru reparatii frigidere in Bucuresti

Pentru orice problema ce tine de o buna functionare a aparaturii frigorifice, firma ELECTROLION va sta la dispozitie. Asiguram reparatii frigidere in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Oferim consultanta de specialitate la numarul de telefon 0767.420.005.
Nu astepta ca situatia sa ia turnuri neasteptate, suna-ne si asigura-ti serviciul de reparatii frigidere la scurt timp de la constatarea unei functionari deficitare.