»

Servicii de reparatie frigidere – Mareste durata de viata a frigiderului tau

servicii reparatie frigidere

Sfaturi oferite de frigotehnisti cu experienta indelungata de lucru

Fiind un obiect electrocasnic indispensabil in orice locuinta, frigiderul necesita o atentie special acordata pentru o durata de functionare mai mare. Iata recomandarile noastre oferite in calitate de frigotehnisti specializati in reparatie frigidere de orice marca.

Cum curat frigiderul pentru a evita serviciile de reparatie frigidere?

Stim cat de importanta este ingrijirea si intretinerea unui produs electrocasnic precum frigiderul, de aceea chiar si procesul de curatare al acestuia trebuie realizat cu o atentie sporita acordata sistemului de functionare al acestuia. Un punct de plecare in procesul de curatare al frigiderului il reprezinta manualul de funtionare al acestuia, care iti va oferi toate informatiile necesare pentru a evita situatii neplacute ce pot avea repercursiuni in procesul de functionare al acestuia.

Un sfat important il reprezinta evitarea utilizarii metodelor clasice de curatare a frigiderului, cu ajutorul solutiilor tip otet sau clor. Aceste substante pot avea consecinte neplacute in privinta functionariii la capacitate maxima a frigiderului tau, putand cauza incapacitatea de racire la nivel ridicat.

Pentru curatarea frigiderului in conditii optime se recomanda utilizarea substantelor special concepute pentru acest proces, de asemenea se recomanda utilizarea odorizantelor existente pe piata cu scopul de a asigura indepartarea mirosurilor neplacute.

Nu utilizati lichide fierbinti in procesul de curatare al frigiderului si incercati evitarea producerii de zgarieturi utilizand lavete moi din bumbac.

Cum pozitionez corect frigiderul in cadrul locuintei?

service frigidere

Pentru a asigura o durata de viata prelungita si evitarea serviciilor de reparatie frigidere pentru un timp indelungat, evitati pozitionarea frigiderului prea aproape de peretele camerei. Se recomanda pozitionarea la 10cm distanta fata de perete pentru asigurarea unei ventilatii optime a acestuia.

In cazul in care se doreste pozitionarea produsului electrocasnic in cadrul unei masti al unui corp de mobilier se recomanda utilizarea unui sistem extra de ventilare a intregului sistem, pentru a asigura circulatia aerului in intregul amplasament.

Frigiderul nu mai raceste – cum aleg serviciul de reparatii frigidere in Bucuresti?

reparatii frigidere sector 6
Daca nu ai reusit sa preintampini situatiile de mai sus, iar frigiderul tau numai functioneaza la capacitatea sa maxima alege o echipa de frigotehnisti cu experienta in reparatia frigiderelor la domiciliu oriunde in Bucuresti.

Fie ca esti in cautarea unei echipe pentru reparatii frigidere sector 6 sau chiar sector 2, tot ce trebuie sa stii este ca echipa de frigotehnisti de la electrolion.ro este principalul depanator de frigidere din Bucuresti ce iti poate oferi servicii de calitate superioara pentru reparatii frigidere Beko, Samsung, Zanussi, Indesit, Arctic sau orice alta marca.

Suna la 0767.420.005 / 0721.867.936 sau scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] si obtine o programare impreuna cu echipa de frigotehnisti de la Electrolion – experimentati in asigurarea reparatiei frigiderului casei tale in cel mai scurt timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>