«

Reparatii frigidere – Solutia ideala pentru reparatie frigider la domiciliu

reparatie-frigidere-in-bucuresti

Serviciul de reparatii frigidere devine necesar pentru orice detinator al unui astfel de produs electrocasnic indispensabil in orice locuinta. Ce te faci insa atunci cand esti in cautarea unui depanator de frigidere iar disponibilitatea unuia intr-un timp foarte scurt de la sesizare devine aproape imposibila, iar transportul catre sediul de lucru al unui service pentru reparatie frigidere in bucuresti poate fi costisitor?

Electrolion.ro – Solutia pentru reparatii frigidere Bucuresti

Sistemul de lucrul al tehnicienilor de la Electrolion se bazeaza pe solutionarea celor mai des intalnite situatii mentionate mai sus.

Cu o capacitate de deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi, frigotehnistii de la Electrolion pun la dispozitie solutii eficiente pentru reparatia frigiderului indiferent de marca acestuia sau chiar pentru reparatia masinilor de spalat dezafectate.

De ce Electrolion?

Punem la dispozitie o capacitate de deplasare de pana la 24h de la data sesizarii problemei, posibilitatea de deplasare la domiciliu sau in cadrul laboratorului nostru de lucru.

De asemenea orice lucrare de reparatie combine frigorifice, reparatie frigidere sau reparatii masini de spalat se concretizeaza cu o garantie a acesteia.

servicii reparatii frigidere bucuresti

Cine este Electrolion?

Cu o experienta de peste 4 ani in solutionarea celor mai dificile cazuri ale tehnologiei de depanare a frigiderelor, Electrolion pune la dispozitie frigotehnisti specializati in punerea in functiune la nivel excelent de functionare a frigiderelor de orice marca.

De asemenea echipa Electrolion este specializata in reparatia masinilor de spalat si reparatiilor produselor electrocasnice de diferite tipuri.

Detinatori ai unei aparaturi profesioniste de lucru, calitatea de executie a lucrarii este garantat executata in cel mai scurt timp.

Care sunt serviciile oferite de catre Electrolion?
– Incarcare Freon
– Curatare de condensatoare racire
– Schimbarea releului termic
– Schimbarea compresorului
– Schimbare thermostat
– Schimbare filtru de umiditate
– Schimbare ventilator

Oferim servicii de revizie si intretinere periodica pentru orice tip de echipament frigorific. Fiecare reparatie avand garantie, piese de schimb de calitate superioara obtinute direct de la producator.

Contact service reparatii frigidere Bucuresti – Electrolion

Pentru reparatie frigidere la domiciliu suna-ne la 0767.420.005 sau 0721.867.936 si detaliaza-ne situatia ta, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu solutionarea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>